Background blue triangle
Снимка на Флуороводородна киселина 40 %

Флуороводородна киселина 40 %

Киселини

Формула на Флуороводородна киселина 40 %

Описание: Флуороводородна киселина 40 %

Формула: HF

Индекс: 009-003-00-1

Cas №: 7664-39-3

EO №: 231-634-8

Опаковки: 1 кг