Background blue triangle
Снимка на Дейонизирана вода

Дейонизирана вода

Формула на Дейонизирана вода

Описание: Дейонизирана вода

Формула: H2O

Cas №: 7732-18-5

EO №: 231-791-2

Опаковки: 2 л