Background blue triangle
Снимка на Живачен сулфат /чист за анализ/

Живачен сулфат /чист за анализ/

Формула на Живачен сулфат /чист за анализ/

Описание: Живачен сулфат

Формула: HgSO4

Индекс: 080-002-00-6

Cas №: 7783-35-9

EO №: 231-992-5

Опаковки: 50 гр